Communicatie / Management
Menu
Contact
Over ons

’s-Gravelandseweg 51
1217 EH Hilversum
Nederland

info@fcklap.nl
035-621 01 50

Management

Het leiden van een seminar of bedrijfsdag is een vak apart. FC Klap verzorgt het management van een aantal presentatoren die dat vak verstaan en als dagvoorzitter soepel en betrokken een bijeenkomst kunnen leiden.

FC Klap behartigt de zakelijke belangen voor deze professionals als zij worden gepolst voor commercials of evenementen én voert contractbesprekingen met zenders, producenten of bedrijven. Bij het management van FC Klap zijn Harm Edens, Frits Sissing, Nelleke van der Krogt en Nienke van Zappelin aangesloten.

Nieuws: Harm Edens & Frits Sissing, verrassend veelzijdig

Met Maëstro (Frits Sissing) en Dit Was Het Nieuws (Harm Edens, 17 december NPO 1) hebben de publieke omroep en FC Klap – verantwoordelijk voor ‘t management van deze veelzijdige presentatoren – twee troeven in handen. Voorbeeld van de veelzijdigheid van Frits is zijn persoonlijke programma ‘Leef je droom’, een inspirerend verhaal vol humor, hilarische tv-fragmenten en praktische tips, geschikt voor presentaties in het bedrijfsleven, zoals onlangs bij de Koninklijke Industrieele Groote Club. Zijn geheim? Mentale vitaliteit.

Harm Edens, verbaal virtuoos en razendsnel, is ook op papier vilein en messcherp, helemaal als het over zijn geliefde schrijfonderwerp gaat: televisie. Hij schreef tien jaar in LINDA. en van die columns bundelde FC Klap er 101 in een boek. Titel? HARM.TV

Harm Edens

Met zijn onkreukbare gezicht was Harm Edens jarenlang de perfecte aangever van de satirische show Dit Was Het Nieuws, maar de tekstschrijver/presentator (van onder andere Gelderse Koppen en de NTR-quiz De Universiteitsstrijd) is vooral verrassend veelzijdig en op tal van terreinen inzetbaar. Zo gaf hij de tweede dag van het Nationaal HR Congres dynamiek, inhoud en humor mee, is hij een bevlogen dagvoorzitter en draagt Harm de campagne van Zilveren Kruis.

Nienke

Soms hebben artiesten of (goed zingende) presentatoren helemaal geen achternaam nodig. Nienke hoort bij dat selecte gezelschap. Zeker in de doelgroep. Voor de kleine fans (en ouders) van Zappelin is Nienke al jaren een vertrouwd gezicht en praat zij de programma’s van de publieke kinderzender swingend aan elkaar. Af en toe gaat ze met karakters van Zappelin mee op tournee, maar Nienke is als zingende presentator of presenterende zangeres ook in te huren voor bedrijfsfeest of evenement.

Frits Sissing

Frits Sissing begon als locatiepresentator van Opsporing Verzocht, werd later eindredacteur en was jarenlang het gezicht van dit goed bekeken programma. Intussen heeft hij met Maëstro, de Musical Sing-a-Long en Tussen Kunst & Kitsch een mooi pakket bij AVROTROS, maar de voormalig winnaar van Wie is de Mol? is ook in te zetten als betrokken dagvoorzitter. De manier waarop hij het pad naar een succesvolle tv-carrière wist in te slaan, geeft Frits vorm in een authentieke, inspirerende en levensechte (bedrijfs)presentatie: Leef je droom.

Nelleke van der Krogt

Televisiekijkers kennen Nelleke van der Krogt van Opsporing Verzocht en Tussen Kunst & Kitsch, theaterliefhebbers van de Hormonologen of de Vagina Monologen. Maar de presentatrice schreef ook vileine columns, gebundeld in de boeken Straffe zijwind en Klein & ongevaarlijk, en is nog altijd bijzonder geïnteresseerd in kunst en cultuur. Voor speciale klussen is Nelleke van der Krogt via Rob Klap van FC Klap incidenteel te boeken.

Disciplines

Redactie
Design
Digitaal
Visueel